Costa Rica

La fortuna
 
Jag kunde inte hittat ett bättre ställe att förbereda mina studier på. Jag har rest, sittandes och läsandes i 38 timmar, helt insnöad i ämnet. Till slut kom vi hur som helst fram till Robin (kvinnan som hostar oss). . hon bor mitt i djungeln där man även kan man köpa flott middag och juice i världsklass för 25 kr. Jag känner mig inspirerad av allt och alla. Imorgon ska jag börja dagen med yoga hos Robins vän för att sedan besöka http://www.youtube.com/watch?v=QsyqS4JAvE0.
 
Precis allt är eco här och även jag har fått ett tips. "Hur man sparar in på överstrykningspennor" -stryk över de ord du kan istället för dem du inte kan. Det finns så mycket kurser och utbildningar ute i världen som jag vill gå, jag vill vara allt, allt och allt i ett. Det enda som skapar ångest är hur jag ska hinna med. 

Kommentarer
Postat av: FlizanLizan

Hejsan

Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr :P

2013-01-10 @ 14:52:21
URL: http://flizanlizan.blogg.se
Postat av: amanda

sååååååååå vackert!!!! önskar jag var där med dig!

2013-01-10 @ 15:46:25
URL: http://amandaasp.se
Postat av: Anonym

Pretty sweet photo! Amz !

2013-01-11 @ 00:58:28
Postat av: Lena Mikelsson

Hejan min älskade unge!
Jag ser och förstår att du har hamnat på rätta stället, paradiset på jorden. Bilderna är då otrligt fina. Jag är lycklig för din skull. Men jag måste säga att det är tomt utan dig, hemmet är sig inte likt. Vi alla saknar dig!
I dag har jag och Daniel åkt 3 km spåret. Termometern visar 12 minus. Det biter i kinderna och det är så otroligt vackert och jag får en lyckokänsla som värmer ända in i hjärteroten. Precis om en månad åker vi till Hemavan och firar mina 50 unga år. På jobbet var det en kille som trodde att jag var 36, en väldigt sympatisk kille:-)
Annars är det mesta likt i lilla Umeå, och det är inte det sämsta. Det försts gjorde när du rest var vi broderligt delade på tandborstarna som var kvar. Daniel fick mest för han hade svårt att slänga även de mest nötta, skrattade gjorde vi i alla fall.Hade egentligen planerat köpa en avskedspresent till dig.Rimmet skulle avslutas så här, Nu är det dax att vi klipper navelbandet och
då börjar vi med den lilla....
Gissa vad jag hade tänkt köpa:-)

Är det precis som du tänkt dig !
Hälsa Dennis och hör gärna av dig!

2013-01-12 @ 18:11:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0