Jag måste måste hitta ett kollektiv

 
Jag blev antagen i Göteborg. Tänker vänta med att tacka ja tills svaret från Danmark kommer. Jag söker såklart boende ändå.. antar att det är tur att jag inte vill bo ensam. Jag behöver ensam tid för att tänka, för att slå ihop tankar som annars förvirrar mig och för att drömma. Det spelar ingen roll var jag befinner mig, jag drömmer mig alltid bort. Jag har spenderat för mycket tid på att fundera över varför jag gör det. Som att det skulle vara en flykt från mig själv och verkligheten, som jag älskar. Min psykolog i Danmark fick mig att inse att vara ensam och drömma endastär mitt sätt att slappna av. Ändå hatar jag att bo själv. Det fungerar verkligen inte för mig. Jag tappar rutiner och drömmer mardrömmar. Mitt finaste boende i Köpenhamn såg ut som en krigszon när jag flyttade ut. Jag hade möblerat om och dragit lastpallar över golvet för många gånger, i försök om att finna ro och harmoni. Det blev långa rispor som tog mig och Sofie evigheter att dölja. Jag måste måste måste hitta ett kollektiv!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Ha ha Underbart Cornelis! Du kommer hitta ett kollektiv! Om inte annat så får vi skapa ett <3

2013-07-13 @ 18:49:09
Postat av: Säkra Klara

Det hittar du med all säkerhet :D

2013-07-13 @ 21:24:25
Postat av: Trees, i London

Härlig blogg du har! Jag läste om ditt londonliv, det var så mitt första år såg ut också, ungefär ;) Säkert rätt typiskt!

Och din psykolog i danmark verkar ha träffat rätt hos mig också. Det är precis därför jag älskar att sitta o drömma med musik. Det är som min yoga, då den riktiga knappt funkar på mig.

Det är West Themes College, så det är inget uni :)
Vart gick du??

2013-07-22 @ 21:15:22
URL: http://mangofisk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0