I väntans tider

 

 

Är i detta nu hel spänd på framtiden. De kommande månaderna har en rad förväntansfulla dagar att både se fram emot och bärja sig över. Ielts resultatet, som avgör hela min ansökan i Danmark, kommer att ligga i min brevlåda redan nästa vecka. Den 15:e juli får jag och alla andra som sökt in i Sverige svar på tal och i slutet av månaden skickar de danska universiteten ut sina antagningsbesked. Jag ser fram emot nya spännande människor, kurslitteratur och trygghet. Att bli inbjuden på studentfester, bo i kollektiv och göra fint på mitt rum med begränsad budget.Jag kommer att bli överlycklig och framför allt lättad (jag ligger verkligen på gränsen) om jag kommer in på något av mina följande val:

 

SMIL-programmet på handels i Göteborg. Eftersom att jag redan läst 30 hp kommer detta program ge mig dubbla utbildningar- både inom miljö och ekonomi.

 

Ekonomi på SLU i Uppsala. Sveriges bästa studentstad har ekonomi med alla kurser i miljö sammanhang..detta program skulle ge mig en "Green BA (Business Administration)"

 

Business Politics och Business Sociology på Copenhagen Business School. CBS är antagligen den bästa skolan om man vill arbeta inom Business, säger sig ganska självmant. Även klassad som en av världens bästa skolor med fullträff på kontaktnät.

 

 


Kommentarer
Postat av: Klara

Jag håller alla mina tummar :) hoppas på Gbg så ses vi ju, kram!

2013-06-21 @ 21:46:44
Postat av: Christina

Hoppas du får de svaren du vill ha :)

2013-06-22 @ 16:41:42
URL: http://jinxedchrissie.blogspot.no
Postat av: Sara

Lycka till :) skriv om handels på gu om du kommer in

2013-06-24 @ 02:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0