Stockholm

 
 
Mina små kusiner hade gått och blivit stora och dösnygga. Detta är Julia..
 
..och Clara som provar en jacka med prickigt foder på Beyond Retro. Vi hade två riktigt mysiga dagar ihop.  
 
 
Vi hängde mest på Söder. Mina kompisar har även startat buisness på Rosenlundgatan. Dom serverade helt seriöst världens godaste tapas. Söder är såå fint, liksom skärgården.. men resten av Stockholm faller verkligen inte mig i smaken. 
 
 En annan bild från söder. Jag skicka denna bild till martin och han tyckte att gatorna såg helt overkligt rena ut. Inget man som svensk tänker på? 
 
Så skrev jag ju Engelska provet på Fredag och Lördag. Vi får se hur det gick.. nu har jag ialla fall gjort allt jag kan för att forsätta mina studier i höst. Om det blir Uppsala, Göteborg eller Köpenhamn blir jag världens lyckligaste... annars finns det miljoner andra saker att göra.
 
När jag kom hem till Umeå så luktade det så himla gott. Bara dem som har bott i Umeå vet hur det luktar precis när det regnat. Det är skönt att vara hemma och det kommer att bli världens bästa sommar- för alla mina vänner är hemma. Jag ska hålla hårt i dessa dagar och hitta på så mycket kul som jag bara hinner... Förssten är det helt sjukt att min hembiljett kostade 350,- med flyg och 700 någonting med tåg. Vad väljer man liksom????
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: vanja

fina bilder :)

2013-06-17 @ 15:38:59
URL: http://vvanja.blogg.se
Postat av: Fatma

härligt!

2013-06-21 @ 16:03:23
URL: http://fatmas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0