En höst i Köpenhamn

 
Idag har jag bott i Köpenhamn i 3 månader. På söndag är det hela 12 veckor sedan jag åkte från Berlin till Köpenhamn, med tåg, båt och trasigt hjärta. Det känns som en hel evighet sedan och en dröm, eller en historia som någon annan har berättat för mig. 
Vad har egentligen hänt därimellan? 
 
Jag har lärt känna Marcus. Marcus är min systers vän, som blivit min vän. Vi träffades av en slump på en fest och har sedan dess, hängt på tok för lite. Igår var jag inbjuden på till hans klass och dearas thanks giving. Efteråt gick vi på en danska-bodega- det enda konceptet som tillåter rökning innomhus. Det var förförligt och jag var tvungen att gå efter en timme, mina ögon klarade inte av det. Innan vi sa hejdå tummade vi på att umgås mer.
 
Jag har blivit med i gröna studenter i Malmö. Det var en dag då jag blev så less för att allt kändes kallt och stelt på CBS, studierna kändes, för ett tag, riktade helt åt fel håll. Så bestämde mig för göra något åt saken; kontaktade Måns och träffade MS-gänget. Jag blev förälskade direkt, i deras tankesätt och gemenskap. Vi träffas två gånger i månanden, en officiellt och en på någon bar i Malmö. 
 
Jag har blivit hooked på yoga. Det är typ som en drog då man väl börjat. 
 
Jag har gått på date, i vackra christians hamn, men det kändes bara helt fel. 
 
Jag har och håller nog fortfarande på, att lära känna min klass allt börjar falla på plats, utbildningen och människorna 
 
Framför allt har jag umgåtts med Sarita. Vi har druckit thé, studerat och skrattat tills våra magar krampat.  Hon har lagat mat till mig när jag inte orkat och jag har gjort detsamma för henne. Ikväll ska vi gå ut, vi har ju knappt varit ute, det är (tydligen) lätt att fastna och snöa in sig, aldrig förr har jag trott att man måste dra sig för att gå ut. Vi har mest tittat på dokumentärer, läst tidningen och studerat medan en helt höst glidigt förbi. Men nu så är det dags. Det har bara tagit lite tid. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

När jag var i Köpenhamn för några veckor sen hade CBS en inofficiell klassfest på någon bar för att det var nån tenta som var klar (tror jag, nån tjej utanför sa det) så hoppades att jag skulle se till dig men det gjorde jag inte!

Svar: Hör av dig nästa gång :):)
coconelia.webblogg.se

2013-11-30 @ 10:10:38
URL: http://matildamork.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0