http://coconelia.webblogg.se

Nu byter jag blogg bara för att jag är less på denhär och för att jag tycker webblogg är mycket coolare :D
 
 

Helgen i bilder: bästisar, drinkar och blomkålspizza.

 
 
Pizza med blomkålsbotten (Y)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TIll Lovisa: American Apparel vald till årets sexist 2013

Läser min vän Lovisas blogg och tycker att hon är mega cool som tar sig tiden att skriva brev till företag som hon anser omoraliska. I och med att hon skrivt ett brev till American Apparel antar jag att det blir till hennes bubblande glädje att AA blivit vald till fjolårets sexist. Artikeln finns på ETC:s hemsida.

Två flygvärdinnor och en student

I veckan har jag varit i Malmö och hälsat på Matilda ( i sin vanliga ordning ). Denna gång fick jag även träffa Matildas vän och kollega Anna som jag hört så mycket om. Både Anna och Matilda är flygvärdinnor och super checka. Det började med att Anna skulle fixa mina fransar sedan var Matilda helt plötsligt igång med att göra mina naglar med gel. Jag fick dessutom kaffe, världens godaste frukost och en horoskop-analys. Service ända in i själen! 

Jag är nästan-inte-alls-där!

 
Idag började min lektion kl 8:00. Det är helt ovant och nytt för mig, både för att vi normalt sätt aldrig börjar tidigare än 10:00 och för att jag är van vid lov. Jag saknar redan sovmorgon, fancy frukost och planlösa dagar. Extra jobbigt blir det när man står kvar med ena foten i lata dagar och andra i verkligheten. Det är precis som att jag inte vill inse att terminen har börjat. Hur som helst  läser vi macro ekonomi: den kursen är spännande (som att läsa en deckare) och dessutom sammanslagen med IB:arna. Det går en yber trevlig person i den klassen som jag byter böcker med. Idag fick jag "Jeg er Zlatan". Det är bra, på så vis kan jag lära mig danska på riktigt. 

Vimeo Val Thorens

 
I helgen har jag knåpat ihop ett bildspel ( https://vimeo.com/85595701 ) med alla låtar, bilder och filmer från Val Thorens. Det är liksom svårt att fånga en känsla när man endast kikar på bilder. Hade jag tid skulle jag se till att jag blev riktigt bra på att göra movies och sätta ihop en efter varenda resa. Tror att det är Fridis som inspirerade mig till detta pyssel. Det gick en sådan nostalgisk känsla genom kroppen då hon spelade upp ev film baserad på vår resa till Magaluf. Och jag vill komma ihåg Val Thorens på precis samma sätt. Det var en fantastisk resa och helt klart i klass med min topp fem. 
 
 

Maggio på Vega

I torsdags var jag, Sarita, Viktoria och Erik på Maggios spelning på vega. Hon var bra och i någon låt gick det en rysning genom kroppen. Men mer än så var det inte. För det första vart det väldigt lite folk. Bilden talar om hur nära vi stod fastän vi nästa var sist in. Det folk som väl var på plats verkade inte speciellt glada över att se henne.  Det var liksom stillsamt när hon sjöng hela huset och flera decimeter till ens närmsta granne. Maggio sa att hon var så glad över att vara i Köpenhamn; det lät inte trovärdigt. Åh, jag som gillar Maggio. Vi hade hur som helst en trevlig kväll. Jag och Sarita dansade loss och njöt över att stå längst fram. Apploderna var på en vanlig spelning. Buller, tjut och så "en gång till".  Men igår morse hade jag nästan glömt henne. Det säger sig själv att jag inte kom på att skriva om att jag sett henne förrän nu. 

RSS 2.0