Paris Hösten 2011

Det var när jag och Matilda åkte till Paris som vi av misstag köpte två Köpenhamn-Paris biljetter. Alltså ingen hemresa utan bara ditresor. Bilderna är från Matildas polaroid-kamera.
 
I Paris passar secondhand kläder som klippt och skuret. Matilda såg ut som en showlady i sin Paris-hatt och ful-stickade jumper med pärlor.
 
Maracons smakar ljuvligast på Laduree, sägs det i alla fall. Stället brann dessvärre ner, så vi kunde aldrig bekräfa påståendet. Det finns dock maracons i alla Paris hörn;av gatorn som är värda att gå på i alla fall.  
 
Vi var tvunget nog och spanade på Ritz, Rue Cambon 33 och Chanels urgammla modehus.
 
Moulin Rouge under dags tid.
 
Tunnelbana på kvällstid.
 
 
Och så träffade vi min gammla roomie från London- Henry heter han och delade en övervåning med mig och min vän i västra London.
 
Han kom ihågs som den som alltid klagade över Londons livskvalité... med all rätt! När vi möttes upp storhandlade han en pick-nick som vi klyschigt nog åt vid Eiffeltornet. Lyssnade gjorde vi på "Je l'aime à mourir" Jag älskar henne till döden.
 
Frukost i monmartre på världens bästa hak, nu när jag åker till Paris har jag bänkat vår bostad precis bredvid detta Café.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Daniella 🌙

Kan du fråga henne var en köper en sån kamera? 😻

Svar: Den är köpt på Ebay :)
coconelia.webblogg.se

2013-08-11 @ 12:27:57
URL: http://daniellachanelle.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0